Maanantai aamujen yhteiset kävelyt

- Järvenpäässä maanantaiaamuisin kävelyt jatkuvat jälleen 11.1.2021. Lähdemme klo 10.00 Järvenpään torilta ja päätämme kulloisenkin lenkin suunnan. Kesto n 1 tunti. Tule mukaan. 

Tänä keväänä on seuraavia tapahtumia tulossa

Huom. uusi aika!

18.5.2021 klo 14.00–15.00 on Järvenpään taidemuseon etäopastus Tyven meri, Venny Soldan-Brofelt ja Hugo Backman näyttely tuo taiteen sinne missä olet. Etäopastusryhmään mahtuu 35 henkilöä. Ilmoittautuminen joko vastaamalla tähän viestiin tai puh. 0400 522422/tekstiviesti. Kerro myös mihin tilaisuuteen haluat osallistua, koska

11.5.2021 klo 14.00–15.00 on Ateneumista Ilja Repinin näyttelyn etäopastus. Tähän ryhmään mahtuu 40 henkilöä ja tässä ilmoittautumisen osalta sama menettely kuin edellä.

Linkit näihin tilaisuuksiin lähetetään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Yhdistys tarjoaa nämä opastukset.

19.5.2021 teemme yhteisen patikkaretken Sipoonkorpeen. Ritva Seppänen opastaa. Reitti on keskivaikea ja se sisältää portaita ja nousuja ja aikaa tähän kuluu 3–4 tuntiin. Patikoinnin loppupuolella istutaan tulistelupaikalla ja paistetaan makkarat. Yhdistys tarjoaa makkarat ja ota mukaan oma vesi- ja kahvipullo.  Mikäli et halua patikoida koko reittiä niin nuotiopaikalle johtaa helppo reitti melko leveää polkua, jossa jonkin verran nousuja. Pääsee esim. rollaattorilla, jos jaksaa kävellä loivaa ylämäkeä.

Ohje Sotungin kautta tultaessa: Nurmimäentietä käännytään Kalkkiuunintielle ja tavataan tämän tien ensimmäisellä parkkipaikkalla. Osoite on siis Kalkkiuunintien parkkipaikka. Lähtö parkkipaikalta klo 11.00

Kyydit omilla autoilla. Yhdistys tarjoaa makkarat ja ota mukaan oman vesi- ja kahvipullo.

Ilmoittautumiset 17.5.2021 mennessä esim. vastaamalla tähän viestiin tai puh. 0400-522422/tekstiviesti.  Turvaväleistä pidetään huolta.  Alkuviikolla säätiedotukset kertovat millaisessa ilmassa voidaan patikoida. Mikäli luvataan myrskyä tai muuta huonoa ilmaa, peruutetaan patikointi.

 Valtakunnallinen pyöräilypäivä siirtyy syksyyn, tarkemmat tiedot myöhemmin.

Syyskauden toimintaa

Syyskausi alkaa yhteisellä tapahtumalle Keudan alueella 18.8.2021. Aloitamme klo 10.00 ja vietämme mukavan ja elämyksellisen päivän Keudan matkailualan opiskelijoiden suunnitteleman ohjelman mukaan.

Elämyksellinen toimintapäivä 

Tervetuloa viettämään virkistävää kesäpäivää Keudaan! Päivän aikana pääsette kisailemaan rastilta rastille-kisassa, päivään kuuluen myös muita ryhmäaktiviteettejä, taiteilua ja lopuksi rentouttava kehonhuolto hetki.  

Osoite: Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää 

Aikataulu:  

10.00 Päivän aloitus ja tervetuliaismaljat 

10.15 Rastilta rastille kisan sääntöjen kertominen, ryhmiin jakautuminen ja kisan aloittaminen 

11.15 Kisan päättyminen, lounas Ateriakeitaassa 

12.00 Rastilta rastille kisan voittajien paljastaminen, palkintojen jako. Tämän jälkeen koko ryhmän jako puoliksi, jolloin toinen ryhmä pääsee taiteilemaan ja toinen jatkaa kisailua. Tämän jälkeen vaihto. 

13.00 Kehonhuolto hetki, johon osallistuu koko ryhmä yhtä aikaa 

13.30 Kahvihetki 

14.00 Päivän päätös yhteisesti 

Hyvä tietää: Hintaan sisältyy lounas, tervetuliaismaljat, kahvit ja opastukset. Muistakaa ottaa hyvät kengät, joustavat mukavat vaatteet, tarvittavat lääkkeet ja juomapullo mukaan!

Ilmoittautumiset joko vastaamalla tähän viestiin tai puh 0400522422/tekstiviesti 8.8.2021 mennessä. Toimintapäivän hinta on 25 €/hlö ja se maksetaan yhdistyksen tilille FI80 1376 3000 1358 12, viite 3065.

Muita syksyn päivämääriä ja tapahtumia

Syyskuun alkupuolella sieniretki lähialueelle. Pyydämme sienineuvojan mukaan ja tarkoituksena on tutustua ja tunnistaa sieniä.

Lokakuussa jäsentilaisuus 14.10.2021 klo 14.00 ja pyydämme paikalle OSJ:n hallituksessa meitä uusmaalaisia edustavat Kimmo Hissan ja Arja Jääskeläisen kertomaan OSJ:n hallituksen toiminnasta.

Toivomme, että lokakuussa voisimme mennä yhdessä teatteriin.

Marraskuun 17.11.2021 pidettävässä jäsentilaisuudessa aiheena on ikäihmisten digitaidot.

Joulukuussa perinteinen joululounas.

Näistä syyskauden tapahtumista viestitään tarkemmin, kunhan päivämäärät, alustajat ja kokoontumispaikat ovat varmistuneet. Halusimme kuitenkin kertoa jo tässä vaiheessa mitä on syksyllä odotettavissa.

 

Teams liittymisohjeet

Muuta kiinnostavaa:

Järvenpään eläkeläisneuvoston kuntavaalipaneeli 11.5.2021 klo 14-16.00.  Jokaisesta puolueesta/ryhmittymästä on panelisti. Kuntavaalipaneeli järjestetään Teamsin kautta, ohessa on linkki paneeliin. http://bit.ly/elakelaisneuvosto_vaalipaneeli

Laula kotoa

Nyt jälleen kun ajat "kiristyvät", niin esitän ja tarjoan Senioriopettajille muutakin ajankulua kuin vain lenkkeilyn ja televisionkatsomisen.

 

Laulaminen piristää aina, jokaisella on lauluääni (vaikka jotkut yrittävät toisin väittääkkin) ja nyt laulamista voi harrastaa kotisohvalta käsin SINGA-laulusovelluksella.

 

Singa laulusovellus löytyy www.singa.com

Senioriopettajille - " lukkarinrakkaudesta" kun itsekin ollaan senioriopettajia - nyt 2 kk ilmaista lauluaikaa (norm. 1 kk), jonka jälkeen tilaus jatkuu 9,99€/kk tai sopimuksen voi myös lopettaa helposti sovelluksen omista tiedoista.

 

KIRJOITA

singa.com ja "koodin kohdalle" ANITTASINGA sitten saat tuon 2 kk ilmaista lauluaikaa. Koodia voi jakaa myös tuttaville :-)

 

Singa sovellusta voi käyttää kaikilla "älylaitteilla" (puhelimet, selaimet, Äly-tv:t ym) ja kaikkialla, jossa netti toimii.

Koodin voi jakaa kavereillekkin!

 

Tietoa lisää allaolevassa linkissä. Klikkaa auki!

 

Singan kotikäytön ohjeet: https://singa.com/blog/fi/karaoke-kotioloissa-nain-syntyy-paras-laulukokemus/

 

 

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
toimisto(a)osj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.