Jäsentiedote 10-2021

Jäsentiedote 9-2021

Jäsentiedote 8–2021

Hyvä senioriopettaja!

Tässä tiedotteessa keskitytään vuosikokouksen päätöksistä ja kevään tapahtumista tiedottamiseen.

Keski-Uudenmaan senioriopettajat ry:n vuosikokous pidettiin 25.3.2021 Teams-etäyhteydellä. Kokoukseen osallistui 22 jäsentä. Asialistalla oli sääntömääräiset asiat, ts. hyväksyttiin viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokous myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle. Kokouksessa käsiteltiin myös tämän vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. V.2020 Toimintakertomus ja tämän vuoden toimintasuunnitelma ovat yhdistyksen kotisivuilla tapahtumat välilehden alla http://k-usenioriopettajat.osj.fi/fi/Tapahtumat

Kokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen, että tämän vuoden, 2021, vapaaehtoista 5 euron jäsenmaksua ei peritä. V. 2022 osalta tuo vapaaehtoinen 5 euron jäsenmaksu kerätään jälleen.

Vuosikokouksen jälkeen yhdistyksen hallituksen kokoonpano on:

Annikki Ahlqvist, puheenjohtaja, jäseninä Kyllikki Haikonen, Tiina Jumppanen, Tuija Pilois ja Hilkka Vähäoja. Varajäseninä ovat Kaija Oksanen ja Ritva Seppänen. Kunhan kokoontumisrajoitukset hellittävät, yhdistyksen kotisivuille tulee hallituksen jäsenistä yhteiskuva.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Terttu Heikkinen ja varalle Arne Graeffe. Yhdistyksemme tiedotukset hoidetaan sähköpostiviestein ja Keski-Uusimaa ja Keski-Uusimaan viikkouutisten yhdistyspalstalla.

Tänä keväänä on seuraavia tapahtumia tulossa

  • 6.4.2021 klo 13.30 Helsingin seudun ammatillisten senioriopettajien teematiistai – aiheena Omaishoito. Linkki tähän tapahtumaan on jäsentiedotteessa 7–2021.
  • 12.4.2021 jatketaan kävelyitä sekä Järvenpäässä että Keravalla (ellei ole rajoituksia) Järvenpäässä lähtö torilta klo 10.00 ja Keravalla lähtöpaikka on Vanha Tori, R-kioskin kulma
  • 14.4.2021 klo 14.00 Jäsentapahtuma Teams: Sukututkimus Heikki Manninen Keravan sukututkimusyhdistyksestä alustaa
  • Ilmoittautumiset joko vastaamalla tähän viestiin tai puh. 0400 522422/tekstiviesti 11.4.2021 mennessä. Linkki jäsentilaisuuteen tulee 13.4.2021
  • Huhtikuun loppupuolella – päivämäärä vahvistetaan myöhemmin – patikointia Sipoon korven maisemissa. Tästä tiedotetaan myöhemmin
  • 16.5.2021 osallistutaan valtakunnalliseen pyöräilypäivään Järvenpäässä. tarkemmat tiedot myöhemmin
  • 26.5.2021 yhdistyksen yhteinen lähialueella oleva ulkoilutapahtuma – rajoitusten salliessa. Ohjelmaa suunnitellaan yhteistyössä Keudan matkailualan opiskelijoiden kanssa. Tästä tapahtumasta tiedotetaan myös myöhemmin tarkemmin.

Ajantasalla olevat tapahtumat löytyvät yhdistyksen kotisivuilta

http://k-usenioriopettajat.osj.fi/fi/Tapahtumat

Syksyn toimintaa aikataulutetaan toukokuussa ja ennen kesälaitumille lähtöä jäsentiedotteessa on aiheet ja aikataulut. Toivomme, että syksyllä voimme palata yhteisiin läsnäoloon perustuviin tapaamisiin.

Meitä ikääntyviä rokotetaan ja tuota pikaa myös alle 70 ovat vuorossa. Oikein hyvää alkavaa kevättä ja pääsiäisen aikaa.

Tervein terveisin

Keski-Uudenmaan senioriopettajat ry

Annikki Ahlqvist                                                                                   Hilkka Vähäoja

puheenjohtaja                                                                                      sihteeri

0400 522422                                                                                       0500 460549

annikki.ahlqvist@gmail.com                                                                 vahaoja.hilkka(at)gmail.com

 

 

 

 

 Arto Eriksson sai OSJ:n pronssisen ansiomerkin toiminnastaan Keski-Uudenmaan senioriopettajien pitkäaikaisena hallituksen jäsenenä. Kotisivuilla on muutama kuva, kun Arto yllätettiin ansiomerkin luovuttamisella

http://k-usenioriopettajat.osj.fi/user/fi/Kuvia/Kuvagalleria/

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
toimisto(a)osj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.